Jarrumestarit 2021

#1 Topi
Topi on charmantti, ystävällinen ja suoraselkäinen Jarrumies – siis juuri sellainen herrasmies kuin Jarrumiehen tulee ollakin. Topi saavutti pitkän uransa aikana ehdottoman ykköspaikan Jarrumiesten hierarkiassa ja tulee aina olemaan Jarrumiesten esikuva. Vuoristoradan jokainen mutka muistaa ikuisesti Linnanmäen kuninkaan ajamat kierrokset. Topi toimi Jarrumiehenä kausina 1975–2011 ja hänen numeronsa 1 on jäädytetty kunnioittamaan Topin pitkää uraa Jarrumiehenä.

#2 Taavi
Hierarkian kärki ja vastuumies. Yrittäjänä toimiva Taavi nauttii ikuisen nuoruuden lähteestä Vuoristoradan ainutlaatuisessa ilmapiirissä. Mies, jonka jalat ovat juurtuneet junaan, saattaa sesonkipäivinä hurauttaa jopa 185 kierrosta! Tämä hurmuri aloitti Jarrumestarina 1999 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 1997.

#3 Marko
Marko eli tuttavallisemmin Mauge edustaa Jarrumestarien työyhteisön kokeneempaa kaartia. Alun perin pelipuolella työt Linnanmäellä aloittanut Marko toimii kauden ulkopuolella hotellivastaanoton vuoroesimiehenä. Kolmen lapsen perheenisällä on jämäkkä ja itsevarma ote työssään, huumoria unohtamatta. Työyhteisössään Marko pitää yllä Jarrumestarien perinteitä ja toivottaakin uudet Jarrumestarit aina tervetulleiksi mukaan omalaatuisella tavallaan! Tämä jalkapalloa palvova partaveikko aloitti Jarrumestarina vuonna 2004 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2000.

#4 Teemu
Huumorilla ja karvoilla maustettu valloittava Jarrumestari. Sosiaalialaa opiskeleva Teemu osaa ottaa kaikki huomioon ja hänellä on taitoa jakaa karkit tasan. Tämä asiakaslähtöinen jääkiekon ystävä aloitti Jarrumestarina 2010 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2007.

#5 Gert
Yliopistossa elintarviketieteitä opiskeleva ja vapaa-ajallaan purjehduksesta nauttiva Gert on toiminut vuosia uusien Jarrumestarien pääkouluttajana ja on työyhteisön tärkeä tukiranka! Gert aloitti Jarrumestarina 2012 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2009.

#6 Matias
Tämä äänimies on todellinen huvipuistotietäjä ja tietopankki. Matias tuntee vuoristoradat ja niiden tekniikan kuin omat taskunsa ja on myös Vuoristoradan historian vaalija ja perinteiden kunnioittaja. Jarruttelun ohella Matias nauttii musiikista, elokuvista ja pyöräilystä. Matias aloitti Jarrumestarina 2013 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2010.

#7 Waltteri
Porukan ilopilleri, joka tuo jokaiseen työpäivään todellista hupitwistiä! Ihmisten seurassa viihtyvä Waltteri opiskelee opettajaksi, ja hyppää aina koulun penkiltä kesäksi staagin varteen! Waltteri aloitti Jarrumestarina 2013.

#8 Lauri
Laiturimestarina viihtyvä Lauri on myös palkittu asiakaspalvelutaidoistaan. Kuuluisan ja suositun Jukolan viestin hirmujoukkueen luottoankkuri. Tämä matikan opettaja aloitti Jarrumestarina 2014.

#9 Iiro
Esimerkillinen ja positiivisen luonteen omaava yliaktuaari, joka viihtyy hyvän fysiikkansa ansiosta Jarrumestarin työssä paremmin staagin takana kuin laiturimestarin tehtävissä! Iiro aloitti Jarrumestarina 2014.

#10 Panu
Konetekniikkaa opiskeleva Panu tuo innokkuutta ja energiaa Vuoristoradalle, ja hoitaa työnsä aina rauhallisella ja varmalla otteella. Panu aloitti Jarrumestarina 2017 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2015.

#11 Riku
Esimerkillinen ja nöyrä nuorekas Jarrumestari, jolla on hyvät asiakaspalvelutaidot. Rikulla riittää vääntöä ja voimaa pitkiin ajovuoroihin, ja on mies joka jaksaa hymyillä myös raskaina sesonkipäivinä. Riku aloitti Jarrumestarina 2016 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2015.

#12 Janne
Tämä kitaran soiton taitava konetekniikan opiskelija on lupsakka ja aina positiivinen, korkealla työmoraalilla ja nöyrällä asiakaspalveluasenteella varustettu persoona. Meille on ollut kunnia saada innokas ja motivoitunut Janne työkaveriksemme! Janne aloitti Jarrumestarina vuonna 2018 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2013.

#13 Ilpo
Rauhallinen ja vitsikäs herrasmies, joka työssään ottaa huomioon niin kollegat kuin asiakkaatkin. Kohteliaan ja tsemppaavan Ilpon hymy ei hyydy kesken päivän ja hän tuo positiivisella asenteellaan iloa muidenkin päivään. Yliopistossa opiskelevasta Ilposta välittyy nöyrä intohimo ja motivaatio työtään kohtaan, ja tämä näkyy sekä junassa että vahtimestarin tehtävissä. Jarruttelun lisäksi Ilpo rakastaa skeittaamista ja päälläseisontaa. Ilpo aloitti Jarrumestarina vuonna 2019 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2015.

#14 Anna
Anna on Vuoristoradan historian toinen naispuolinen Jarrumestari. Annassa on vähintään yhtä paljon tahtoa, päättäväisyyttä ja vääntöä kuin Vuoristoradan vaijerimäen koneessa, ja enemmän virtaa ja ytyä kuin Pikku Myyssä. Tämä jääkiekkojoukkueen pippurinen pakki työskentelee liikuntaneuvojana. Anna aloitti Jarrumestarina vuonna 2019 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2018.

#15 Joni
Joni on tarmokas ja hyväntuulinen vesseli, joka ottaa läsnäolijat aina huomioon. Työtehtävänsä hän hoitaa aina pilke silmäkulmassa. Opettajaksi opiskeleva Joni palvelee taitavasti niin lapsia kuin aikuisiakin. Yli kymmenen vuotta koripalloa heitellyt Joni on lisännyt ohjelmaansa myös kuntosalin. Joni aloitti Jarrumestarina vuonna 2019 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2016.

#16 Matias jr.
Tämä pitkä nuori karpaasi tuo paljon apua voimaa vaativiin työsuorituksiin! Kohtelias ja iloinen herrasmies, joka tekee työtään ammattimaisella otteella. Farmasiaa opiskelevalla ja kuntosalilla viihtyvällä miehellä on työyhteisössä hymy aina herkässä ja taitoa huomioida muut. Näissä turvakäsissä on hauskaa ja turvallista huvitella! Matias jr. aloitti Jarrumestarina vuonna 2020 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2016.

#17 Isak
Isak kantaa tällä hetkellä nuorimman Jarrumestarin kelloa. Kohtelias nuorukainen työskentelee motivoituneesti ja asiallisen nöyrällä asiakaspalveluasenteella. Isak opiskelee tietojenkäsittelytieteitä ja musiikista nauttiva mies tekee myös tiskijukan töitä opiskelujensa ohella. Tämä aina hyväntuulinen nuorimies aloitti Jarrumestarina 2020 ja Linnanmäellä muissa tehtävissä 2017.